A melhor Carne, o melhor Vinho, o melhor Ambiente e o melhor serviço.

O Varanda é reconhecido como a melhor steakhouse do Brasil e está entre as melhores do mundo. Desde seu surgimento, em 1996, o Varanda tem como preceito trabalhar apenas com matérias-primas de alta qualidade, selecionada desde a origem. Para isto, além do conhecimento do proprietário Sylvio Lazzarini, um dos maiores especialistas em carnes do Brasil, o Varanda conta com uma equipe que conhece tudo sobre o tema.

Além do Jardins, o Varanda tem a filial no Shopping JK Iguatemi e no Edifício Plaza Faria Lima – unidades que seguem o mesmo preceito da matriz: busca constante da qualidade, práticas sustentáveis e responsabilidade social e empresarial.

Varanda’s dishes are prepared only with high-quality products… always the best. All of the beef served at Varanda is supplied by Intermezzo Gourmet, a company well-known for supplying high-quality beef to restaurants and end consumers all over Brazil. Varanda’s high-quality fish is supplied daily by the top distributors in São Paulo.

Developed and executed by Executive Chef Fábio Lazzarini, Varanda’s menu offers steak enthusiasts cuts from three renowned barbecue styles – American, Argentinian and Brazilian.

These are high quality cuts you can only find here at Varanda.

In addition to beef, Varanda is also renowned for the fresh fish it serves daily.

Recipes are prepared by the Chef and combine fine, light cooking with a modern twist.

See more